Kunst

Wie Mitja Zilverberg zegt, zegt naast de huidverjonging ook automatisch; Kunst en Atelier Zilver
De vaste klanten van Mitja zijn de wisselende kunstcollectie van schilderijen en beelden in de praktijk in Turnhout inmiddels gewend.

Atelier Zilver is de samenwerking tussen vader en zoon Eric en Mitja Zilverberg. Kunstenaar Eric Zilverberg vertaalt zijn creatieve ideeën naar kunst en Mitja Zilverberg is de brug tussen de kunstenaar en de wereld, Mitja zorgt dat de werken van Eric Zilverberg voor iedereen bereikbaar zijn.

U bent van harte welkom bij Atelier Zilver in Laren (NL) en Turnhout (BE) . In het atelier in Laren kunt u zien hoe de ideeën van Eric Zilverberg zich vertalen naar het doek en in Turnhout presenteren we een overzicht van het werk van Eric Zilverberg. Op beide adressen is het mogelijk om in contact te komen met de kunstenaar en meer informatie te krijgen over de verschillende werken.

Eens per 2 maanden wordt er in zowel Laren (NL) als Turnhout (BE) een vernissage gehouden waar mensen kennis kunnen maken met het werk van Eric Zilverberg en de verhalen achter de beelden en schilderijen kunnen ontdekken.

Meer info vindt u op www.atelierzilver.com