Hifu Afslanken

Last van plaatselijke vetophoping. cellulite of verslapping?
De Hifu Liposonix behandeling vermindert in 1 behandeling zichtbaar vetkussentjes, sinaasappelhuid, cellulitis en huidverslapping!

De Hifu Liposonix kan je hierbij helpen, het is een veilig en eenvoudig alternatief voor liposuctie. Het rekent af met vetrolletjes welke door diëten of sporten niet goed verdwijnen. 

Met Hifu Liposonix zijn we in staat om plaatselijke vetophoping te verwijderen en plaatselijk af te slanken. Liposonix maakt net als Hifu Ultherapie gebruik van HIFU; hoog geconcentreerde ultrasone golven.

De Hifu Liposonix verminderd plaatselijk vet, cellulitis en striae, perfectioneert de lichaamscontouren en maakt de huid weer strakker en steviger. Het resultaat van deze behandeling is blijvend op voorwaarde dat u een gezond eet- en leefpatroon aanhoudt. Hoewel de Hifu Liposonix behandeling niet geschikt is om kilo’s vet weg te toveren, leent het zich uitstekend om storende vetophopingen te verwijderen. De Hifu Liposonix geeft een mooier gevormd lichaam en is actief tegen vetcellen. Dus weg met die centimeters teveel!

De Hifu Liposonix behandeling is geschikt voor plaatselijke vetophopingen, een behandeling duurt doorgaans 30 à 45 minuten en is vrijwel pijnloos. Door middel van ultrasound verminderen we overtollig vet op armen, benen, buik en billen waardoor het lichaam er strakker, jonger en frisser uitziet.

Direct na de behandeling is er al resultaat zichtbaar maar het uiteindelijke resultaat bouwt zich op en wordt na enkele weken steeds duidelijker zichtbaar. 

Behandeling met liposonix is een bewezen en volkomen veilige, goedgekeurde behandeling. De behandeling is bedoeld om hardnekkig vet op buik, flanken, heupen, dijen en billen te verwijderen. In tegenstelling tot chirurgische ingrepen zoals liposuctie, die bepaalde risico’s met zich meebrengen, is de liposonix behandeling voor plaatselijk afslanken een volledige niet chirugische behandeling zonder bijwerkingen. 

Liposonix is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die last hebben van vetophopingen op buik, taille, armen, billen, dijen en knieën.

Een behandeling duurt gemiddeld 30 tot 75 minuten, afhankelijk van de grootte van de te behandelen zone.

Meer weten? We vertellen er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult!

Kijk hier voor de prijslijst
Voor en na foto’s kijk hier