Hifu Ultherapie Specialist

Hifu Ultherapie, de facelift zonder operatie

Nog niet zo lang geleden was voor een jonger, strakker gezicht, hals of decolleté een operatieve ingreep de enige oplossing. Dat is nu verleden tijd dankzij de Hifu Ultherapie. Als Hifu Ulterapie specialist kunnen we zonder operatie of plastische chirurgie, de huid van het gezicht en lichaam in slechts een behandeling zichtbaar liften en te verstevigen. Voor een halslift, wenkbrauwlift, ooglift, of het verstevigen van de kaaklijn hoeft u vanaf nu niet meer naar de plastisch chirurg. Ook is het mogelijk de huid van armen, benen, buik en billen te verstevigen en liften.

De Hifu Ultherapie is de meest effectieve behandelmethode voor het liften van de huid en het verbeteren van de contouren. Hifu Ulterapie is geschikt voor mensen die er wel jonger of beter uit willen zien, maar geen cosmetische operatie willen ondergaan waarbij er in de huid gesneden wordt. Met Hifu Ulterapie bereiken we goede resultaten bij het liften van de wenkbrauwen, het verbeteren van de kaaklijn en het verstrakken van de onderkin en hals. Daarom is deze behandeling een goed alternatief voor een facelift, halslift, ooglidcorrectie of wenkbrauwlift. Op het lichaam geeft een enkele behandeling al een direct liftend, verstevigend en afslankend resultaat.

De Hifu Ulterapie is de perfecte behandeling voor mensen die er jonger uit willen zien zonder operatie en zonder herstelperiode.

Naarmate we ouder worden, verminderd het collageen en elastine in onze huid, waardoor de huid haar elasticiteit verliest en slapper wordt. De Hifu Ulterapie is een behandeling op basis van ultrasound welke de aanmaak van nieuw collageen en elastine in de huid stimuleert. Tijdens de behandeling wordt een applicator op de huid geplaatst en wordt er met behulp van ultrasound energie door de bovenste lagen van de huid geleid. Het resultaat is een lifting en verstrakking van de huid. Tijdens de behandeling wordt een tijdelijke prikkeling of warmte ervaren. Klanten omschrijven de Hifu Ulterapie behandeling als aangenaam warm en licht prikkelend alsof er elastiekjes tegen de huid tikken.

10 jaar jonger in 1 behandeling!

Eén behandeling is voldoende om het proces op gang te brengen. Het beste resultaat wordt zichtbaar na  2 à 3 maanden, zelfs na 6 maanden worden nog verbeteringen geconstateerd. Het effect van deze behandeling is direct zichtbaar (een gelifte en strakkere huid met een jeugdige uitstraling) en neemt tot 90 dagen na de behandeling zelfs nog toe. Het resultaat kan meer dan een jaar na de behandeling aanhouden. Afhankelijk van de conditie van uw huid kan na ongeveer 1 jaar weer een nieuwe behandeling nodig zijn.

De Hifu Ulterapie behandeling;
-Verminderd rimpels
-Lift en verstevigd de huid van gezicht, hals en lichaam
-Verbetert huidelasticiteit en gezichtscontouren
-Verstevigd  de kaaklijn en wangen
-Lift en verstevigd wenkbrauwen en oogleden
-Verbetert de huidstructuur, geeft een heldere en frisse teint
-lift en verstevigd de huid van armen, benen, buik en billen
-verstrakt en verstevigd de lichaamscontouren

Meer weten over deze behandeling? Tijdens een gratis en vrijblijvend consult vertellen wij u er graag meer over!

Kijk hier voor de prijslijst

Voor en na foto’s kijk hier