Geen categorie

Cellulite verminderen met Hifu ultherapie

Maar liefst 90 procent van de vrouwen heeft er last van, maar toch bestaan er over cellulite nog heel wat misverstanden. Is die vervelende sinaasappelhuid echt je eigen schuld? En moet je je erbij neerleggen of kan je er iets aan doen? Wij zochten het voor je uit.

Cellulite of cellulitis is voor een groot deel erfelijk bepaald maar of we het ook krijgen en hoe ernstig, is afhankelijk van een aantal factoren waaronder oestrogeen, het vrouwelijk hormoon.

In de pubertijd ontstaat een overvloed aan oestrogeen waarbij vaak de basis wordt gelegd voor cellulite of cellulitis. Ook bij zwangerschap neemt het oestrogeen toe waardoor cellulite of cellulitis kan ontstaan of erger kan worden. De anti-conceptiepil is de grootste veroorzaker van cellulite of cellulitis. Wie kan overstappen op een niet hormonale vorm van anti-conceptie beperkt het ontstaan van cellulite of cellulitis.

Bij cellulite is de huid hobbelig doordat er in een onregelmatig patroon vetophopingen vlak onder de huid zijn ontstaan. Naast uitstulpingen lijken er ook deukjes of putjes te zijn, waardoor de huid wel een beetje lijkt op een sinaasappelschil. Vandaar dat cellulite ook wel sinaasappelhuid genoemd wordt. Bij cellulite kunnen de kuiltjes en bobbeltjes in de huid enigszins gevoelig zijn. Daarnaast voelen deze gebieden door de verminderde bloedcirculatie koud aan en worden ze minder snel bruin door de zon. 

Sinaasappelhuid bevindt zich vooral op de billen, benen en bovenarmen. Cellulite is volkomen onschuldig. De meerderheid van de vrouwen heeft er in meer of mindere mate last van. 

billen liften en verstevigen

Cellulite verminderen
Er is geen wondermiddel tegen cellulite, maar er bestaan wel een aantal behandelingen die efficiënt kunnen zijn zoals Hifu Ultherapie. Met gerichte ultrasone trillingen met een hoge intensiteit stimuleren de aanmaak van collageen in de diepte. de behandeling lift en verstevigd de huid, verminderd putten in de huid. Het resultaat is een strakkere en egale huid. De behandeling is geschikt voor alle delen van het lichaam. Zie ook de pagina’s met voor en na foto’s en prijslijst Hifu Ultherapie.

Meer weten over cellulite of cellulitis? Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult en ontdek wat Mitja Zilverberg voor uw huid kan betekenen!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden.